tisdag 27 juli 2010

Helgen som var så besökte jag och min vän Maria
High Chaparall! Nu när jag sitter och tittar på nyhetsmorgon så befinner sig sommarpärlan på just high chaparall, http://www.tv4.se/1.1725728/2010/07/26/ann_soderlund_och_josefin_crafoord_pa_high_chaparall



Westernlivet är inte riktigt något för mig, jag känner mig lite felplacerad. Det är helt okej att vara där under en dag men inte längre och jag känner ingen längtan tillbaka...!



Däremot var det trevligt att träffa Marias vän Emelie och att få se hur det fungerar bakom kulisserna!



Det kommer sluta lyckligt...!

måndag 26 juli 2010

Kräftor...mmmm....


Jag sitter här och dricker öl och tittar på allsång på Liseberg! Då får jag helt plötsligt ett otroligt sug efter kräftor... Det finns ju inget så njutbart, kan äta kräftor i flera timmar...mmm... Det känns i luften att hösten är på väg och snart är det augusti och då är det kräftmånad, längtar!!! Fick en försmak på en kräfta hos mamma och pappa förra helgen och den var gudomlig!!


Drömmer mig bort till mitt kräftland, där det bara finns lycka . . .
Det kommer att sluta lyckligt . . .

fredag 23 juli 2010

Hur ska det sluta...?

En gång blev jag kär! En gång lämnade jag min bästa vän lite för min kärlek! Många gånger lämnade hon mig för sina kärlekar! Två gånger har jag frågat henne om hennes kärlek! Alla gånger har hon nekat! Nu har jag sett och min känsla var rätt! Varför var det då så svårt att säga mig sanningen?Jag ska aldrig mer lyssna på vad någon annan vill att jag ska göra, vara, säga! Jag ska bara lyssna på mitt hjärta och göra det jag vill! Jag har inte alltid lyssnat på mitt hjärta och det gjorde att jag förlorade kärleken en gång...det får inte hända igen!

torsdag 22 juli 2010

SATC



Jag har just kollat klart på hela boxen av Sex ant the City, jag köpte den för att jag skulle ha något att roa mig med i höstmörkret...men när man väl börjat är man fast! Det känns på något sätt skönt att veta att någon annan känt det jag känner förut. Jag älskar att köpa kläder och skor och får verkligen en kick av det. När jag känner mig lite nere så vet jag att jag kommer att må bättre av en ny fin klänning!! Å även om jag tycker att mitt liv är fabulous så finns det många stunder när man känner sig väldigt ensam och undrar om det alltid ska vara så ? Svaret finns i framtiden... God natt...

tisdag 20 juli 2010

Min systers 25-årspresent!


I dag när jag kom hem hade jag fått ett mail av min syster! Hon fyllde 25 år i helgen, Grattis igen! Jag och min syster är som två motpoler, det är inte mycket som talar för att vi verkligen är syskon. Därför var det väldigt svårt för mig att köpa en present till henne när hon fyllde år. Det hela slutade med att jag köpte sånt som jag tycker om, å denna gången funkade det. :)
Kakfatet och plåtburken är från finrummet och på nedersta hyllan ligger armbandet som hon fick, det är från snö of sweden. Jag var superorolig för att hon inte skulle tycka om det men det verkar som om hon gjorde det!! :)

måndag 19 juli 2010

Nytt försök!

Då gör vi ett nytt försök! Jag tycker att det är superkul att läsa bloggar men jag är helt värdelös på att själv hitta på roliga saker att skriva. Kanske för att det är lite läskigt att lämna ut sig själv så pass mycket.

Nu ska det bara hända något kul i mitt liv så att jag har något att skriva om!!

/AnnA