tisdag 19 oktober 2010

Bilen Bettan!

Nyss var brollan här och skulle kolla på lilla Bettan! Hon har inte mått så bra ett tag nu, låtit gnisslig liksom. Jag har varit lite orolig för henne men eftersom jag inte kan så mycket om bilar så har jag ignorerat henne och höjt musiken med förhoppningen om att det ska gå över. Nu har det dock inte blivit så och jag kände att det var dags att ta kontakt med brollan. Så klart gjorde hon inte ett ljud ifrån sig när brollan åkte med...? Är det inte typiskt? Hmmm . . . Brollan trodde att det kunde bero på att bilen blivit varm när jag åkte hem från jobbet, den lät ju dock hela vägen hem från jobbet...skumt... Jag tror att det berodde på att J satt på andra sätet och att det blev mer jämnvikt i bilen...;) I alla fall så försökte han spänna fläktremmen men min verktyg är ju inte de bästa, så jag får ta mig en tripp hem till honom en dag.

Strax är det fika hos fina Lina, det ska bli myspys!

Lot´s of love...

måndag 18 oktober 2010

Måndagsstress

I går satt jag här i min soffa och längtade lite efter att få gå och jobba, kan göra det ibland när jag känner mig rastlös. Känner att det är bättre att göra lite nytta när man börjar tänka för mycket. Men sen kom jag till jobbet och insåg att det skulle bli en jobbig dag. Fyra var sjuka och en var ledig, så det var ganska stressfull... Men jag gjorde mitt bästa och det gick vägen MEN jag känner sen att min mage inte mår så bra. Efter jobbet åkte jag direkt till friskis och körde ett ki-box-pass med Ellen. Det är superkul att få ur sig sina frustrationer, att få banka skiten ur sig själv liksom. Jag har även upptäkt en ny muskel, triceps kallas den, men den har varit obefintlig på mig innan...;) Nu har jag gjort ungspannkaka, inte så nyttigt, men det behöver man inte vara när man rör på sig tycker inte jag. Slötittar lite på tv, ska försöka lägga mig tidigt idag, så att jag kanske kan börja vid sju i morgon!

Det kommer sluta lyckligt!

söndag 17 oktober 2010

Soliga söndag!!

Söndagar är för mig min vilodag, då får jag göra precis det jag känner för, vilket oftast är ingenting. Måndag till fredag är fyllda med jobb, träning och umgänge, vilket är väldigt kul men ibland behöver man bara vila. Lördagar har också blivit en späckad dag i mitt liv. Tycker det är både kul och bra att jobba lite extra och så länge jag hinner och vill så ska jag fortsätta med det. Det är underbart att vakna på söndagen och veta och känna att man får ligga kvar. Vanligtvis brukar jag gå upp ganska tidigt även när jag varit ute men i dag vaknade jag vid 10 och drack vatten och sen sov jag till 13. Har känt att jag varit tröttare än vanligt denna veckan, så jag behövde nog verkligen sova ut.

Men nu är det dags att ta tag i livet!! Ut och gå en sväng, handla lite mat, laga lite mat...sen är det dags för soffmys igen för att göra sig redo för en ny vecka!! :)

lördag 16 oktober 2010

Soffmys!

Det är sjukt underskattat med soffmys. Mitt liv har varit grymt stressig nu, så jag minns inte när jag sist satt i soffan och gjorde bara ingenting. I går var en kompis här och vi köpte sushi och hade myskväll framför idol. Att jag råkade somna innan idol var slut är en annan historia. Jag har alltid varit en morgonmänniska och är helt värdelös på att hålla mig vaken på kvällarna. Man känner sig gaaaaanksa otrevlig då!!

I dag har jag varit en vända på jobbet. Jobbade i sex timmar och skrev 31 diktat, det är nog ganska okej för mig. Sen har jag käkat lite, tagit en promenad och bara slötittat på tv. Visst jag kanske borde diskat eller plockat in tvätten, men å andra sidan kan jag ju göra det i morgon!

Bör börja göra mig i ordning nu, ska till en kompis och förfesta lite!! Tror det kan bli en toppenkväll i kväll! Lite käk och lite rött och trevligt sällskap, kan inte bli mycket bättre!! :)

Hörs!

/Anna

torsdag 14 oktober 2010

Längesen igen!

Jag är nog världens sämsta bloggare...men det står jag för. Finns ju så mycket man ska hinna med hela tiden. Jag har kommit igång bra med träningen och det är kul och känns bra. Kan väl inte säga att det märks så mycket på min kropp för jag äter ju lika mycket onyttigheter som innan men det är jag värd!! :) Däremot känner jag att jag orkar mer och mer och det är ju kul. Även kul att ha något kul att göra och så får jag träffa min träningskompis Ellen två dagar i veckan!!

Strax ska jag iväg och äta med jobbet, det är två personen som fyllt år och vi ska fira dem lite, ska bli mys.

Annars är det lite lågvatten nu, min lilla älskling är lite wrong men jag hoppas att han skärper till sig snart!!

Många pussar från mig

tisdag 10 augusti 2010

En helt vanlig tisdag!

I dag var det jobb igen. Blev lite trötter på en jobbarkompis, en som är i lataste laget...

Efter jobbet har jag fortsatt operation utrensning men det slutade mest med att jag plockade i ordning och städade. Det kan vara ganska jobbigt att leva i utrensningsland. Man får ta det pö om pö, lite varje dag. Sen har jag lagat två matlådor, delikata sådana med ris och grönsaker och prinskorv, mmmm... Har även varit ute på en promenad på cirka en timma, vågade inte gå längre, börjar bli lite mörkt nu om kvällarna.

Häromdagen så ansökte jag om en större lägenhet, valde både 2:a och 3:a men har kommit fram till att det är lite väl onödigt att ha en 3:a när man är ensam. Jag vill ha ett kök där man kan ha ett större matbord så att man kan umgås, gärna en fyrkantig hall gillar inte avlånga. Vill ha ett sovrum som rymmer en dubbelsäng, sovrummet bör också rymma skrivbordet med symaskinen så man slipper ha allt i tv-rummet. Sen är det viktigt att det finns balkong med kvällssol också! Sen är jag nog nöjd, ja just det, bra garderober, mycket viktigt.

Just nu sitter jag och tittar på Rolandz, nicigt! :)

måndag 9 augusti 2010

Svacka!

Så har man haft en svacka igen! Inget kul att förtälja...

I dag var första dagen på jobbet efter semestern. Det gick helt okej men man känner ju att man fortfarande är inne i semesterlunket! Vissa doktorer har inte förstått det där med att prata tydligt tyvärr...! Men dagen gick...

Sen bar det av till Fru Törnkrans. Känns lite konstigt att hon är gift eftersom hon alltid hetat Törnkrans, men så blir det när man gifter sig med en vanlig Svensson. Fru Törnkrans har även en bäbis i magen och det finns ju inget finare än blivande mammor! Den stolte storebrodern är hur go som helst och vi hade en egen liten stund ute i trädgården när den trötta mamman fixade käk (jag gjorde salladen).

Nu är jag lagom trött och ska gå och lägga mig snart så att jag är redo för en ny dag, hoppas den blir lika bra som denna! :)

Puss

En litet sommarminne!

tisdag 27 juli 2010

Helgen som var så besökte jag och min vän Maria
High Chaparall! Nu när jag sitter och tittar på nyhetsmorgon så befinner sig sommarpärlan på just high chaparall, http://www.tv4.se/1.1725728/2010/07/26/ann_soderlund_och_josefin_crafoord_pa_high_chaparall



Westernlivet är inte riktigt något för mig, jag känner mig lite felplacerad. Det är helt okej att vara där under en dag men inte längre och jag känner ingen längtan tillbaka...!



Däremot var det trevligt att träffa Marias vän Emelie och att få se hur det fungerar bakom kulisserna!



Det kommer sluta lyckligt...!

måndag 26 juli 2010

Kräftor...mmmm....


Jag sitter här och dricker öl och tittar på allsång på Liseberg! Då får jag helt plötsligt ett otroligt sug efter kräftor... Det finns ju inget så njutbart, kan äta kräftor i flera timmar...mmm... Det känns i luften att hösten är på väg och snart är det augusti och då är det kräftmånad, längtar!!! Fick en försmak på en kräfta hos mamma och pappa förra helgen och den var gudomlig!!


Drömmer mig bort till mitt kräftland, där det bara finns lycka . . .
Det kommer att sluta lyckligt . . .

fredag 23 juli 2010

Hur ska det sluta...?

En gång blev jag kär! En gång lämnade jag min bästa vän lite för min kärlek! Många gånger lämnade hon mig för sina kärlekar! Två gånger har jag frågat henne om hennes kärlek! Alla gånger har hon nekat! Nu har jag sett och min känsla var rätt! Varför var det då så svårt att säga mig sanningen?Jag ska aldrig mer lyssna på vad någon annan vill att jag ska göra, vara, säga! Jag ska bara lyssna på mitt hjärta och göra det jag vill! Jag har inte alltid lyssnat på mitt hjärta och det gjorde att jag förlorade kärleken en gång...det får inte hända igen!

torsdag 22 juli 2010

SATC



Jag har just kollat klart på hela boxen av Sex ant the City, jag köpte den för att jag skulle ha något att roa mig med i höstmörkret...men när man väl börjat är man fast! Det känns på något sätt skönt att veta att någon annan känt det jag känner förut. Jag älskar att köpa kläder och skor och får verkligen en kick av det. När jag känner mig lite nere så vet jag att jag kommer att må bättre av en ny fin klänning!! Å även om jag tycker att mitt liv är fabulous så finns det många stunder när man känner sig väldigt ensam och undrar om det alltid ska vara så ? Svaret finns i framtiden... God natt...

tisdag 20 juli 2010

Min systers 25-årspresent!


I dag när jag kom hem hade jag fått ett mail av min syster! Hon fyllde 25 år i helgen, Grattis igen! Jag och min syster är som två motpoler, det är inte mycket som talar för att vi verkligen är syskon. Därför var det väldigt svårt för mig att köpa en present till henne när hon fyllde år. Det hela slutade med att jag köpte sånt som jag tycker om, å denna gången funkade det. :)
Kakfatet och plåtburken är från finrummet och på nedersta hyllan ligger armbandet som hon fick, det är från snö of sweden. Jag var superorolig för att hon inte skulle tycka om det men det verkar som om hon gjorde det!! :)

måndag 19 juli 2010

Nytt försök!

Då gör vi ett nytt försök! Jag tycker att det är superkul att läsa bloggar men jag är helt värdelös på att själv hitta på roliga saker att skriva. Kanske för att det är lite läskigt att lämna ut sig själv så pass mycket.

Nu ska det bara hända något kul i mitt liv så att jag har något att skriva om!!

/AnnA